BeoTime: Ikke rart hun smiler

Danske designguder har oppfunnet en ny tryllefløyte.

BeoTime: Ikke rart hun smiler
Publisert

Designerne fra Bang & Olufsen har alltid gjort sitt beste for å skille seg ut, og med denne kreasjonen (som foreløpig er ubekreftet) ser det ut som om de har truffet blink igjen.

BeoTime

Det du ser på nattbordet skal nemlig være B&Os nye vekkerklokke, og designerne skal denne gang ha latt seg inspirere av Mozarts tryllefløyte.

Men skal vi tro forhåndshypen, skal BeoTime gjøre mer enn å bare vekke deg.

En innebygd bevegelses-sensor skal aktivere bakgrunnsbelysningen bare hånden din kommer i nærheten, noe som kan være praktisk for de av dere som ikke får sove om displayet hadde stått kontinerlig på.

I tillegg skal selvsagt vekkerklokken kommunisere med dine øvrige B&O-produkter, slik at du våkner til lyd fra TV-en eller stereoanlegget i stedet for en standard vekkerklokkelyd.

Flere hotte nyheter om Bang & Olufsen får du her!

BeoTime har også sleep-funksjon som slår av produktene dine for deg, om du i likhet med damen på bildet skulle sovne fra all moroa.

BeoTime kommer (selvsagt) i høyglanset aluminium og med et medfølgende stativ som også kan festes på veggen. Så da gjenstår bare litt om prisen, som vi foreløpig ikke har hørt et kvekk om. Vi tipper den blir dyr, men er du allerede bitt av B&O-basillen vil du vel neppe la deg stoppe av noe så banalt som kroner og øre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer