Blank Phone går for OLED

Det er opp til deg hvordan denne konseptmobilen skal se ut.

Blank Phone går for OLED
Publisert

Konseptmobilen Blank Phone er en videreføring av ideen bak iPhone. Telefonen er helt fri for taster og består i stedet av en stor og trykkfølsom skjerm på både fremsiden og baksiden, noe som naturlig nok setter store krav til håndhygienen din.

OLED.

Blank Phone benytter seg av skjermteknologien OLED, som trekker mindre strøm og har høyere kontrast enn LCD. Dette skal gjøre den spesielt egnet til å se film og serier på, selv i sterkt dagslys.

Når du vil skrive meldinger kan få telefonen til å presentere et fullt QWERTY-tastatur, mens et nummertastatur vil materialisere seg på skjermen dersom du ønsker å ringe noen. Telefonen vil altså kun vise de funksjonene du har bruk for der og da.

Last ned tema.

Konseptmobilen har i utgangspunktet en blank overflate, som du kan endre ved å laste ned forskjellige designtema. Dette kan være både statiske og levende bilder som gjør telefonen mer personlig. Definitivt en litt mer praktisk og fleksibel måte å endre design på enn å kjøpe nye deksler.

Blank Phone er foreløpig på konseptstadiet og der blir den nok en god stund til, men vi skal ikke se bort fra at det er slike mobiler vi kommer til å bruke i fremtiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer