Blås liv i konsentrasjonen

Ny pute skal gjøre powernap enklere for folk flest.

Blås liv i konsentrasjonen
Publisert

Å ha øynene lenket til en PC-skjerm hele dagen, kan fort bli en søvndryssende affære. Etter flere timer bak det blålige lyset forandres øynene til to grovkornede sandkorn, og etter hvert begynner også konsentrasjonen å melde pass.

Det er rett og slett tid for en time-out. Problemet er bare hvor. Å sovne sittende er en egenskap kun tildelt de færreste av oss, og det er altså her en helt ny og spesialkonstruert pute kommer seilende inn som en reddende Mr. Blund.

Laptop-puta, i-sleep, vil sørge for å gjøre den etterlengtede fem-minutten mer tilgjengelig enn noen gang før. Og den er så liten og lett at du kan ta den med deg absolutt overalt.

Powernap.

Den smarte puta fylles opp med luft ved hjelp av vifta fra maskinen når du lukker laptopen, og du kan dermed legge deg ned for et behagelig avbrekk fra arbeidskjøret.

Og du vil trolig våkne opp mer konsentrert og mer inspirert til å ta fatt på arbeidet igjen.

Puta er også synkronisert med et musikkprogram i maskinen; slipp hodet ned på maskinen og nyt favorittmusikken din under høneblunden.

Alarm.

i-sleep er videre utstyrt med en alarmfunksjon, ergo slipper du å bekymre deg for at fem-minutten skulle vare og rekke langt inn i det uendelige. En funksjon sjefen din helt sikkert også vil sette pris på.

I skrivende øyeblikk er puta kun en luftig idé som ennå ikke har kommet på markedet. Men vi venter i spenning. Med øynene halvveis åpne, halvveis igjen.

Kilde: ubergizmo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer