B&O fornekter seg ikke

Nedgangstidene skremmer ikke Bang & Olufsen.

B&O fornekter seg ikke
Publisert

Salget av luksusartikler er ikke lenger hva det var, og det er ikke uten grunn at B&O norske kontor ble lagt ned tidligere i år. Likevel fortsetter altså våre danske venner å lage produkter for de med ekstremt store lommebøker, og det har vi selvfølgelig sans for.

Men hva får du egentlig?

BeoVision 4-103"

Jo, for det første får du naturlig nok en 103-stommer stor plasma-TV, med full HD-oppløsning. Det alene kan imidlertid ikke forsvare prisen på rundt 100.000 Euro, og som vanlig har B&Os designavdeling hatt sine lange fingrer med i spillet.

(NB: Pris i Norge er ikke klar, men omregnet til norske kroner vil den ligge i underkant av 900.000 - før eventuelle avgifter)

Lyst på en TV til vanlig pris? Her er alle våre TV-tester

Det første du legger merke til når du ser TV-en er foten den står på. TV-en synker nemlig ned i hvileposisjon når den ikke er i bruk, for så å stige til ønsket høyde når du slår den på. Det skal også være mulig å snu og vinkle TV-en via fjernkontrollen, slik at du får den rettet mot din eksakte titteposisjon i sofaen.

Made in Japan

Som vanlig har imidlertid ikke B&O utviklet plasmapanelet selv. Tidligere B&O-modeller har ofte brukt Hitachi-paneler, men på denne 103-tommeren skal det være et plasmapanel fra Panasonic som er brukt. Synes du prisen på B&Os vidunder blir for høy kan du altså slippe langt billigere unna ved å velge en 103-tommer fra Panasonic i stedet (forrige 103-tommer fra Panasonic lå på rundt 570.000 kroner...)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer