Book Style er ikke en bok

Den er for så vidt heller ikke virkelig, men hvem bryr seg.

Book Style er ikke en bok
Publisert

Fri fantasi er er årsaken til at det finnes sushi, mens tradisjon, nødvendighet, dårlig vær og sauer som ikke er smarte nok til å komme seg unna er årsaken til at det finnes kjøttkaker. Vi vet hva vi foretrekker.

Bokbad.

Derfor liker vi også Book Style Remote Control, en fjernkontroll som er like virkelig som enhjørninger og regnbuer med bare gråtoner.

Likevel, designer Chen Hung Ming har et poeng, i tillegg til et svært fengende navn.

Fjernkontrollen er inspirert av noe så banalt som en bok, og er derfor inndelt i kapitler. Disse kapitlene heter ikke "Uro i en heis" eller "Da Lars ble Line", men derimot ting som DVD, TV og Audio.

Multi.

De kloke har allerede forstått at en fjernkontroll som skal kontrollere en TV ofte ser anderledes ut enn en som skal kontrollere et stereoanlegg, og her kan du med andre ord bla deg fram til riktig knappelayout på så enkelt vis at en brødskive med ost framstår som et grunnfag i fysikk.

Det er alt. Den kommer aldri til å bli virkelig, du kommer aldri til å kunne ta på den, men den eksisterer som idé. Og en dag blir alle gode ideer plukket opp av menn (og damer) med penger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer