Casulo skjuler så mangt

Alt du trenger til leiligheten i kun én boks.

Casulo skjuler så mangt
Publisert

Når gleden over å ha vunnet budrunden har lagt seg, begynner det å gå opp for deg at du snart må flytte alt av jordisk gods fra et sted til et annet.

Casulo er et smart konsept for alle som er på flyttefot, spesielt de som av ulike grunner flytter ofte. Se video under artikkelen!

Alt i én pakke.

Det ser ikke slik ut, men den gule boksen rommer et klesskap, et skrivebord, en justerbar stol, to stoler til, et bokskap med seks hyller, en seng og en madrass. Alt du trenger for å komme i gang på et nytt sted, med andre ord.

Boksen har en størrelse på 80 x 120 centimeter og kommer med hjul slik at du kan trille den rundt. I motsetning til møbler fra ikea trenger du ikke en eneste skrue eller mutter eller for å sette sammen møblene. De brettes rett og slett bare ut og plasseres på sine respektive steder.

Det skal kun ta ti minutter å få alt på plass, med forbehold om at du er effektiv og ikke tar kaffe- eller telefonpauser.

Mange vil nok også sette pris på at hver eneste del av boksen blir brukt slik at du slipper å ha leiligheten full av emballasje etter montering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer