Chipping er morsommere enn tipping

Tony Bongiovi er en smarting, til tross for at han er i slekt med Jon Bon Jovi.

Chipping er morsommere enn tipping
Publisert

Ok, greit, jeg innrømmer det.

Jeg har tatt meg selv i å nynne til "Living On A Prayer" mer enn én gang. Men jeg har tenkt å ta konsekvensene og kommer sannsynligvis til å ende opp på et kaldt, fiendtlig sted sammen med isbjørner, eskimoer og pingviner - som jeg helt tydelig kan høre plystre den samme sangen.

Drittsekker.

Kraftig lydforbedring.

Hold deg fast: Nevøen til sjefs-Bon Jovi Jon Bon Jovi, Tony Bongiovi, har trosset stammen og falt et godt stykke bort fra sin betraktelig mer berømte slektning. Han er til daglig lydtekniker, og har nå funnet opp en liten chip som er veldig, veldig smart - og som utrolig nok forbedrer lyden i møkkahøyttalere radikalt.

Det hele begynte som et prosjekt som involverte en kjøleskap-stor enhet stappfull av analoge komponenter, men som nå er kokt ned til chipsene vi alle elsker: en mikrochip.

Bilfokus.

Prototypen er stappet inn i et JVC-bilstereoanlegg, og er i prinsippet en svært sofistikert equalizer.

Chipen kan "stemmes" i henhold til 120 forskjellige justeringspunkter for bilen den befinner seg i, og fungerer sannsynligvis litt på samme måte som romkorringeringssystemene som etter hvert følger med de fleste hjemmekino-forsterkere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer