Dagene er egentlig ganske like

Og det er akkurat hva den denne klokka forsøker å banke inn.

Dagene er egentlig ganske like
Publisert

Å leve i 2008 er ikke så spennende når alt kommer til alt. Ja vel, så fryder du deg kanskje over teknologien og internettet som binder kloden sammen. Som for eksempel det å adde flere hundre venner på tvers av Facebook med et enkelt museklikk.

Slik at du slipper å dra ut for å besøke dem. Eller du kan lene deg tilbake å stirre mot en monsterskjerm hjemme i egen stue, med bilder som ser så levende ut at du helt glemte at det var film og ikke virkelighet.

Så er det sengetid.

Har du noen ganger tenkt over at teknologien har gjort oss til noen ekstremt stillesittende vesener? Vi er den nye 90 graders vinkel-generasjonen!

Denne tanken må i alle fall ha slått designeren Andy Kurovets. Han har nemlig designet en klokke som forsøker å avspeile det ekstremt rolige livet vi lever.

Vi endrer ikke sittestilling, vi bare veksler mellom skjerm å hvile blikket på.

Foreløpig er klokka kun et konsept. Kanskje ikke så rart. Å photoshoppe nye ideer er noe som skjer mens man sitter, skal denne klokka produseres – blir noen pent nødt til å reise seg.

Kilde: slipperybrick.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer