Dansk superbil

Denne roadsteren kommer snart på danske veier.

Dansk superbil
Publisert

Det er tydeligvis ikke bare vi Norge som har komplekser for at svenskene er de eneste skandinavene med en bilproduksjon å skryte av. Denne roadsteren er nemlig dansk og skal etter planen rulle rundt på de danske landeveiene neste år.

Rulle er forsåvidt et mildt uttrykk, for siden den veier mindre enn et gjennomsnittlig amerikansk ektepar, er høy morofaktor nesten garantert.

670 kg!

Den 2 liters store motoren skal hoste opp 265 hestekrefter, og når hele sulamitten ikke veier mer enn 670 kg får du et vekt-effekt forhold som lover svært bra for humøret. At det også lover dårlig for sertifikatet ditt, blir imidlertid en sak mellom deg og UP.

I følge skrytelista skal den klare 0-100 på 4 sekunder, noe som bør være nok til å gjøre deg til kongen i lyskrysset - selv på den norske landsbygda. Motor, girkasse og fjæring kommer fra Opel GT, mens karosseriet er designet av en danske ved navn Jesper Hermann som visstnok har bakgrunn fra BMW.

Prisen er oppgitt fra 38.000 til 65.000 euro, men siden det er uten moms blir antagelig dette med drømmen for de fleste av oss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer