Det nye visittkortet?

Ny ring skal lagre informasjon ved hjelp av håndhilsing.

Det nye visittkortet?
Publisert

Å huske nye navn kan være det rene skjære marerittet. Kanskje er du tvunget med invitert i barnedåp til svigersøster, tulla skal døpes og du har plutselig 53 ukjente navn og ansikt som skal kobles sammen.

Du går rundt i en evig sirkel som aldri tar slutt, du husker så vidt Kari, Jesper, Nils og fru Wangen, før sirkelen avsluttes med at navnene surrer rundt i en eneste stor bane rundt hodet. Det var da du skulle hatt navneringen.

ID-ring.

En ny ring skal gjøre det enklere enn noen gang før å huske navn. Ideen er at alle skal ha sin egen ID-ring lagret med både navn og passfoto, i tillegg til mer privat info som telefonnummer, adresse og e-post.

Idet du håndhilser med andre, som også har denne ringen, vil dere automatisk veksle kontaktinformasjon. Informasjonen kan du senere laste opp ved hjelp av en digital brikke som leser ID-ringen.

Framtidsring?

Foreløpig er ringen kun et konsept, men vi hilser gjerne ideen velkommen. Selv om det strengt tatt ikke er alle håndtrykk som er like viktige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer