Ducati Hypermotard

Denne konsept-sykkelen fra Ducati er så proppfull av lekre detaljer at du antagelig vil få dårlig samvittighet når du lager smultringer foran fansen.

Foto: Ducati - pressefoto
Foto: Ducati - pressefoto Vis mer
Publisert

Det var på Milano-messen at Ducati dro fram vidunderet for første gang, og selv om sykkelen tidligst skal komme i 2007 er det jo lov å håpe at den slippes før.

Utseendemessig er det nemlig snakk om en skikkelig lekkerbisken, som dessuten gir alle med horn i panna en ubendig trang til å lage smultringer foran kaffebaren.

Snasne speil & blinklys.

Blar du gjennom bildespesialen legger du kjapt merke til det høye detaljnivået, blant annet er speilene intregrert i styremuffen — og speilene kan i tillegg bøyes inn når du skal råne i trange bygater.

Alle som har kjørt gateracerne til Ducati vet nemlig at utsikten er minimal i speilene. Vi likte derfor den nye speilløsningen godt, her er det i hvert fall håp om å kunne se mer enn sine egne volumiøse overarmer.

At også blinklysene er integrert her, er også en ny og lekker detalj. Helt til sykkelen velter på støtta selvsagt — men det skjer jo aldri med deg.

Ducati lover for øvrig at de over 100 hestene skal gi en toppfart på over 220 km. Nå er neppe dette tall som skremmer vannet av deg som kjører japansk gateracer, men sammenlignet med andre streetmotard-sykler er det absolutt ikke noe å klage over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer