Eksklusiv sparelampe

Lampa som lyser av penger.

Eksklusiv sparelampe
Publisert

Media har en stor utfordring om dagen. De forsøker å finne synonymer til ordet krise. De fleste burde ha fått med seg nå at verden står overfor en stor økonomisk krise.

Denne bordlampa vil kanskje ikke være svaret på elendigheta, men ettersom alle monner drar, vil den muligens være en god start for å begynne å tenke backup før alt går galt. Du blir rett og slett tvunget til å spare penger med denne i stua.

Sparelampe.

Den tilsynelatende helt vanlige lampa er ikke helt som andre lamper. Det første du vil legge merke til er at den mangler en bryter. Skal du få lys i stua, må du altså først putte penger i lampefoten.

På innsiden sitter noen intelligente mekanismer som vil sørge for at lampa kun vil lyse i et bestemt tidsrom. Når den har brukt opp pengene, vil den etterlate deg i bekmørket.

Og du må fram med sparepengene igjen hvis du fortsatt vil se lyset.

Smart sparebøsse?

Som du kanskje skjønner, så er dette en veldig grei måte å spare penger på. Vel og merke hvis du ikke har så mange andre lamper, og så fremt du klarer å holde kniven unna myntinnkastet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.