En skapende baderomsløsning

Liten plass? Lite vann? Dette skapet er svaret på begge problemene.

En skapende baderomsløsning
Publisert

Badet er som regel det aller minste værelset i små leiligheter. Det gjør det selvfølgelig ekstra utfordrende å innrede, men desto morsommere for designere som liker å leke med smarte løsninger.

Australieren Michael Trudgeon er en av dem. I fjor vant han en pris for å ha designet den mest innovative badelomsløsningen i 2008: En komplett baderomsløsning i et skap.

Sesam, sesam.

I det som tilsynelatende kan se ut som et helt alminnelig skap, skjuler det seg både et badekar, en dusj, en vask og et toalett.

Se flere bilder i bildespesialen!

Alt sammen kan trekkes ut etter behov, og mange vil sikkert prise seg lykkelig over å kunne ha toalettet skjult når det ikke er i bruk.

Skapet er laget for enkelt å kunne flyttes rundt, ergo kan du ta med deg baderomsløsningen selv om du skulle flytte – eller hvis du bare skal ut på langtur.

Resirkulerer vannet.

Det mest unike med baderomsskapet er imidlertid at det er bygget rundt en sentral vanntank som sørger for å rense og resirkulere vannet du bruker.

Og selv om du sikkert helst vil slippe å tenke på hvor det vannet du dusjer i har vært, så skal løsningen være et strålende svar på noe av den vannmangelen Australia sliter med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer