En slags evolusjon

Ny robot skal holde liv i stueplanten din.

En slags evolusjon
Publisert

Å holde liv i stueplantene kan være litt av en utfordring. Jeg har for lengst gitt opp å kjøpe planter selv, men det hender at folk som ikke kjenner meg, gir meg en i gave.

Og det samme skjer hver gang; innen kort tid har jeg klart å vanne planten halvt i hjel eller jeg har sørget for å dehydrere den i frykt for at det første skulle gjenta seg. Kjenner du deg igjen?

Ok, da er det trolig mange av oss, for noen har nå klekket ut en ganske så vill planterobot som skal ta livet av plantemorderne.

Lys i tunellen.

Den nye roboten skal nemlig gjøre det mye enklere å holde plantene i live. Roboten er installert med en lyssensor i tillegg til bevegelige bein, noe som har gjort den rustet til å løpe etter lysstriper i rommet.

Etter hvert som sola flytter på seg (det vil si jorda), så vil altså roboten sørge for å løpe dit lyset faller.

Planteevolusjon.

Ikke bare vil planten komme til å stortrives, en plante som driver og spurter fram og tilbake over parketten; det vil kanskje ende med at du knytter samme bånd til den som til det firbeinte husdyret ditt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer