Er 2D bedre enn 3D?

Noen vil hevde det.

Er 2D bedre enn 3D?
Publisert

Amerikaneren Drew Burrows (28) er ensom, singel, og oppfinsom. Ifølge New York Magazine er han for øyeblikket avgangsstudent ved universitetet i New York, og den todimensjonale kjæresten er hans bidrag til kampen mot ensomheten - og for tosomheten.

På en måte. For 2D-kjæresten er, som andre, tredimensjonale kjærester, ikke helt perfekt.

Projisering.

Burrow har laget en interaktiv installasjon som reagerer på bevegelsene dine i senga. Før du spør: Nei, dama har anstendighet nok til ikke å reagere på den obskøne hoftevrikken din, den du kaller dansing, men som andre kaller et alvorlig epileptisk anfall.

Installasjonen består av en seng og en prosjektor, og altså en fullt påkledd same dame som projiseres fra projektoren i form videosekvenser. En infrarød mottaker kalt INBED ser hvordan du, den ensomme ligger, og 2D-dama vil automatisk følge dine bevegelser.

Hermer.

Legger du deg i fosterstilling fordi du tapte 1.7 millioner på aksjemarkedet i dag og kollegaen på nabokontoret fikk finere visittkort enn deg, vil den virtuelle kjæresten følge etter og spoone deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer