Er den analog eller digital?

En klokke som dette har du aldri sett før.

Er den analog eller digital?
Publisert

Det er alltid en evig kamp om man skal gå for det tradisjonelle eller det nye. Skal man henge tilbake på kulturtradisjonene, eller skal man ta til seg impulser og fornye seg? Teknologi mot kultur, og hele den debatten.

Selv om det skulle virke som et utenkelig forum, må jo dataverden være et godt eksempel på dette. Vi streber etter ny teknologi, men allikevel er det nerdene (ja, oss ja) som også er de mest nostalgiske, og koser seg med tanken på Commodore, Atari, og til og med analoge dippedutter. Så hva med å slå de begge sammen, og skape fremgang med bakovertenking? Ah, for en herlig motsigelse.

Analog digitalklokke.

Tanken bak denne klokken er for øvrig helt ukjent, men vi kan jo late som den har en ideologisk mening. For her er det servostyrte motorer som kontrollerer brikkene som simulerer de digitale LED-lysene vi har blitt så vant til.

Som du kan se på videoen er det hele gjort med en utrolig eleganse, hvor tallene sakte sklir over i sine nye former. Du må faktisk se ganske nøye for engang å legge merke til forandringen, før du plutselig ser at det er et annet tall foran deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer