Er dette et steg forover eller bakover?

Windows-klokka beveger seg inn på upløyd mark.

Er dette et steg forover eller bakover?
Publisert

Skal vi le eller gråte, eller skal vi bare velge å ta Windows-klokka som en forsinket aprilsspøk fordi kineserne følger en annen kalender enn oss?

Vanskelig å si. Dette ser ut som det er alvorlig ment, og hvis jeg trykker på kjøp-knappen er det ingen som peker nese eller nevner april.

Urverk som gir hodeverk?

Windows CE finnes fra før av i alt fra GPSer til bilderammer, og gjør nå, angivelig, sin debut i armbåndsuret.

Klokka har Windows CE 5.0 og quad-mobilforbindelse, og all navigasjon skjer på den svært beskjedne, 1.45 tommer store skjermen. Utrolig nok loves det også skriftgjenkjenning (skriv smått), i tillegg til Wilan, et 1.3-megapiksel-kamera, blåtann, opp til én gigabyte T-flashminne, og en 266MHz eller 533MHz-prosessor.

Gratisring.

Det er også mulig å spille av mp3 og videofiler (mp4), og en skal også kunne benytte Skype til å ringe gratis, og lynbeskjedtjenester som Messenger og AIM.

Svindel og bedrag? Prisen blir 630 dollar når klokka slippes den 25. april, som er rundt 3200 norske kroner, men vi ville kanskje ikke stått først i køen, på samme måte som vi ikke besvarer all epost fra Nigeria.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer