Er dette Sonys nye PSP?

Den japanske giganten liker ikke å tape.

Foto: Konseptbilder
Foto: Konseptbilder Vis mer
Publisert

Apples suksess med iPhone og Ipod Touch har tilsynelatende fått Sony til å tenke helt nytt når de skal oppgradere den bærbare spillkonsollen PSP. Den nye Playstation Portable Mark 2, som forventes å komme i salg før jul 2009, ser nemlig ut til å forene det beste av to verdenener.

Her får du nemlig både en stor og trykkfølsom skjerm, i tillegg til de vanlige gamingknappene du er vant til fra Sonys spillverden.

Men blir det noe av?

Foreløpig er det imidlertid ingen som har bekreftet at den nye PSP-en skal se slik ut, så konseptbildene du ser i denne artikkelen bør tas med en klype salt. Selv håper vi i hvert fall at ryktene stemmer, for selv om vi er glad i å spille spill på iPhonen vår, så er savnet av taster stort for oss som liker å pepre løs i førstepersonsspill.

Kan den ringe også?

Det er i hvert fall lov å håpe. I følge våre danske venner i recordere påstår nemlig kilder i Sony-systemet at den nye PSP-en vil ha mer til felles med iPhone enn den vil ha med den gamle PSP-en.

Forhåpentligvis blir mer informasjon tilgjengelig på årets E3-messe nå i juni.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer