Et kjørende underverk

Hyanide er symbolet på alt du ikke viste at du ønsket deg.

Foto: michelinchallengedesign
Foto: michelinchallengedesign Vis mer
Publisert

To oppfinnsomme sjeler i Tyskland stod en vakker dag overfor et vanskelig problem: De ønsket seg både en motorsykkel og en snøscooter. Men dessverre sa garasjen nei. Den gamle Volvoen, og den rustne gressklipperen tok nemlig opp all plass.

Men de ga ikke opp drømmen. Guttene slo hodene sine sammen, skrapte sammen det de hadde, og kom opp med et helt nytt konsept som kombinerte begge de to kjøretøyene.

Det er kanskje akkurat dette som er historien bak Hyanide. Den imponerende sykkelen ligner ikke på noe som har blitt laget tidligere, og dukket nylig opp under en designkonkurranse, til stor begeistring blant de fremmøtte.

Tøyelig og bøyelig.

Hyanide er basert på et bøyelig gummibelte som garanterer maksimal trekkevne, og som gjør sykkelen ekstremt fleksibel til å snu og svinge. For å styre må du ta i bruk både hender og føtter, og du trenger spesielle sko som låser seg fast i pedalene.

Hvis du for eksempel vil svinge til venstre må du dytte høyre styrespak fremover, mens du sparker fra på den høyre pedalen. Ikke så ulikt en motorsykkel med andre ord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer