Full beskyttelse og åpenhet

Kondomet som viser det åpenbare.

Full beskyttelse og åpenhet
Publisert

Hvis aktivitetene dine på soverommet allerede involverer effekter som stoppeklokke, metermål og piggsko, aner vi ærlig talt ikke hva du driver med. Vi har likevel en mistanke om at den du skulle drevet det med kjeder seg en smule.

Dette kondomet er for deg, for partneren din vet allerede godt hva golfkølla måler.

Målvakt.

Condometric påstås å være det første prevensjonsmiddelet som nettopp gjør det: Måler utstyret ditt. Et alt annet enn beskjedent centimetermål er påklistret gummibeskyttelsen, slik at du hver eneste gang kan fortelle din utkårede "se! den er 11 21 centimeter i kveld også!".

Produsenten bak Condometric prøver å formidle en slags positiv selvhjelpsfilosofi på sine hjemmesider, blant annet i form av det fantastiske mottoet "fordi det som egentlig betyr noe er størrelsen på selvtilliten din". Det etterlater jo fortsatt spørsmålet om hvorfor det da skal være nødvendig å måle apekatten i det hele tatt.

Sikker.

Kondomene holder forøvrig mål (hah!) i forhold til kvalitetskravene som stilles til prevensjonsmiddel av denne typen, og kan angivelig trygt brukes på linje med andre kondomtyper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer