Gitarsofa

Når du vil spille på strengene.

Gitarsofa
Publisert

Designere er ikke akkurat kjent for å plassere komfort i høysetet når de syr sammen ideene sine. Og vi har vel alle for lengst knekt den magiske designerkoden; gjør det dyrt, tenkt innovativt og gjør produktet så ubrukelig som mulig.

Det kan i det hele tatt virke som designernes store skrekk er å bli beskyldt for å ha laget noe som kan komme oss til nytte. Deres drøm er å stimulere til intellektuell tankevirksomhet, eller hodebry, som vi kaller det her hos oss.

Nylon.

Nå har de jaggu klart det igjen. En sofa med nylonstrenger. Hadde vi ikke visst det vi visste om designerne, hadde vi trodd at den ikke var ferdig ennå og gitt dem mer tid. Men dette er faktisk sluttproduktet.

Vel. La oss vende tilbake til det som er jobben vår; finne gode og folkelige løsninger på tilsynelatende ubrukelige gjenstander.

Det rustfrie stålet er jo smart nok, da vet du at du kan ta med deg sofaen ut i hagen uten å frykte for regnet. Men det som uroer oss er altså disse nylonstrengene som vil få skinka di til å ligne en nystekt biff på gassgrillen.

Gitarsofa.

Ikke minst ser vi for oss at smygere i denne sofaen umulig kan få være nettopp det; smygere, men at de vil komme til å klinge høyere enn noen gang før mot disse strengene, at folk vil snu seg å lure på hvor gitarsoloen kommer fra, osv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer