Gotisk galskap

Steampunk-trenden når nye høyder.

Gotisk galskap
Publisert

Richard R. Nagy har hatt hendene sine borti spesielle PC og dataprosjekter tidligere, som for eksempel denne fantastiske steampunk-skjermen.

Det spørs likevel om ikke hans gotiske biskop-PC, The Archbishop ("erkebiskopen"), tar den geistlige kaka.

Skjult.

Mesterverket består av fire deler, som på datamaskinspråk betyr skjerm, PC, tastatur og mus - og tegnebrett. Fem deler, altså.

Den 20 tommer store skjermen skjules diskret bak den alt annet enn diskret altertavla når den ikke er i bruk, mens den store bibelen til høyre enten kan brukes som musematte, eller du kan åpne den for å ta i bruk et Wacom tegnebrett. Det ser ikke spesielt behagelig ut å bruke verken mus eller brett, men de som har lest Jobs bok og husker prøvelsene han gikk gjennom, vet at dette er en del av den store bibelpakken.

En slags gaming-PC.

Den gotiske buen er dekorert med fargede glassdører, mens det blankpolerte messing-tastaturet ikke er så ulikt andre steampunk-tastatur vi har sett - som for eksempel dette.

Spesifikasjonene på PCen virker helt okei, og bra nok til å kjøre middels grafikk-intensive spill. Mer konkret vil det si at den har en AMD Athlon 64-bits Dual Core-prosessor, 2GB internminne, 250GB harddisk, et NVIDIA GeForce 8400GS 512MB grafikkort og, jada, Windows Vista.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer