Har du denne bør du holde deg fast

For her går tiden så fort at du ikke engang rekker å planlegge.

Har du denne bør du holde deg fast
Publisert

Er det ikke litt snodig hvordan tiden ser ut til å stanse mer eller mindre opp jo mer du stirrer på vegguret? Eller hvordan tiden skrenser så snart du går inn i kjedemodus?

Sneglefart.

Du tvinner tomlene raskere og raskere, samtidig som du stirrer bedende på sekundviseren, men det eneste den gjør er å fortsette å snegle seg rundt i langsomme rykninger, samtidig som minuttviseren virker like stiv som en ihjelfrossen meitemark på glattisen.

I det hele tatt.

Noen ganger, noen ganger går tiden altfor langsomt for oss. Men finnes det en klokke som kan få tiden til å virke raskere?

Oh Yeah.

Freddie Yauner har speedet opp de ellers så langsomme omdreiningene og lanserer nå en klokke som tikker så fort at du rett og slett ikke vil kunne se tidsflyten med det blotte øyet.

Det kalles mikrosekund.

Unødvendig?

Nei, det synes vi virkelig ikke. Tenk hvis f. eks Oslo Sporveien hadde innført ruteavganger etter slike desimaler, scenarioet når banen var forsinka:

Melding til de reisende. Banen som skulle vært her klokken 14:04:31.200000 er nå forsinket, og vil ikke være her før klokken 14:04:31.200009. Beklager ulempene dette måtte medføre for våre kunder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer