Her banker formen funksjonen

Ville du skrevet på dette tastaturet?

Her banker formen funksjonen
Publisert

Den evige diskusjonen rundt form versus funksjon kommer til å fortsette helt til designer-genet er utryddet fra deoksyribonukleinsyra vår, eller DNA som det heter på folkemunne. Det er bare bra.

No-Key-tastaturet bør uansett ikke by på så store utfordringer for noen av leirene.

Glassisk.

Designer Kong Fanwen har et tøft fornavn, og det tasteløse tastaturet er helt konge - så lenge en slipper å skrive på det, vil vi tro.

Overflaten er av glass, mens innsiden lyses opp av et tradisjonelt QWERTY-mønster slik at du, sammen med tastaturets bevegelsessensorer, finner fram på det gjennomsiktige brettet.

Men hvor behagelig blir det å skrive The Great American Novel på en overflate som ikke gir respons, og som heller ikke forteller deg nøyaktig hvor tastene befinner seg mens du stirrer inn i skjermen?

Protohype.

Ikke så behagelig. Det er greit på en iPhone (som bruker samme prinsippet), men der er skjermen og tastaturet på stamme sted, og, la oss være ærlig, du skriver ikke romaner på en telefon.

Dette er uansett bare en prototype, så vi skal ikke bekymre oss så veldig mye over funksjonaliteten, og heller kanskje bare glede oss over estetikken.

Kilde: Yanko Design

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer