Her er alle kontorstolers mor

Stolen du vil elske, men som gir ergo- og fysioterapeuter mareritt.

Her er alle kontorstolers mor
Publisert

Som alle med en kontorjobb har erfart: Det finnes stoler, og så finnes det stoler.

Denne stolen tilhører definitivt den siste kategorien.

Smarte stoler, dumme mennesker.

Nå er det jo ikke noe nytt at en kontorstol har mange innstillingsmuligheter. Problemet er heller at den jevne bruker ikke skjønner eller gidder å stille inn stolen slik at den matcher akkurat hans krokrygg.

Og det er selvsagt det problemet denne stolen skal løse.

Selvjusterende.

Denne stolen er nemlig proppet med motorer og skal derfor stille inn seg selv, helt avhengig av din høyde, vekt, og kroppsfasong.

Stolen vil i tillegg endre innstillingene avhengig av om du lener deg til bakover for å ta en lur eller sitter oppreist og later som du jobber.

Modellen har dessverre ikke kommet lenger enn på utviklingsstadiet, men det er strengt tatt bare en fordel. Da får du nemlig god tid til å spare penger. Tatt i betraktning at selv den manuelle utgaven av stolen ligger på rundt 6.000 kroner (950 dollar), kan vi nemlig trygt anslå at hightech-versjonen vil bli en kontorstol forbeholdt de øverste sjefene og lottomillionærer fra Verdalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer