Her er Apples iPad

Ryktene stemte.

Bilde fra Engadget - gjengitt med tillatelse Foto: Bilde fra Engadget - gjengitt med tillatelse
Bilde fra Engadget - gjengitt med tillatelse Foto: Bilde fra Engadget - gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert

Våre kollegaer i DinSide følger kveldens Apple pressekonferanse live, men allerede nå er det bekreftet at alle lekkasjene før denne dagen stemte: Det blir en tablet-Mac, og navnet vil bli iPad.

Dette vet vi så langt:

Tableten er strengt tatt akkurat som en iPhone, bare større. En iPhone på anaboler altså, bare at du ikke kan ringe med den.Størrelse: iPad er 1,25cm tykk, veier 670 gram, og har et 9,7 tommers stort IPS-display. På innsiden skal det være en 1GHz prosessor (lagd av Apple) og minste versjon vil ha 16GB, mens den største skal ha 64GB lagringsplass. Øvrig snacks er WiFi 802.11n, Bluetooth 2.1 + EDR, kompass og aksellerometer, høyttaler, mikrofon, 10 timers batterilevetid og over én måned standby.

Spesielt den gode batteritiden er her verdt å merke seg.

I tillegg til at den store skjermen skal være svært praktisk å bruke til film/video og spill, er den selvsagt utstyrt med det meste av det du finner på iPhonen.

iTunes, e-post leser, kalender og ikke minst en egen iPhoto-app er blant det som har kommet ut hittil. Den siste vil også synkronisere dine bilder lagret på Macen, slik at alle bildene blir geotagget på verdenskartet etter hvor de ble tatt. Praktisk for deg som er mye ute og reiser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.