Her er matte-vekkerklokka

Tvinger deg til å tenke.

Her er matte-vekkerklokka
Publisert

Det spiller egentlig ingen rolle om du er A- eller B-menneske. Av og til er det rett og slett et slit og et ork å komme seg opp om morgenen. Da er det fint med litt hjelp, men hvis du ikke har en samboer som kan piske deg opp av senga trenger du en skikkelig vekkerklokke.

Nick Johnsons har tatt saken i egne hender og laget en vekkerklokke som krever at han løser et matematisk problem før den skrur seg av. I likhet med puslespill-vekkerklokken må du altså vri hjernen, og det er kanskje nettopp det som skal til for å rive deg ut av drømmeland.

Johnsons vekkerklokke fungerer ved at du kan bestemme hvor mange riktige svar som må til før den slutter å pipe. Hvis du har lagt deg veldig sent en kveld og skal tidlig opp, kan du jo kjøre på med fem regnestykker for å være på den sikre siden.

Kildekoden for systemet ligger tilgjengelig på internett, så har du en liten programmerer i magen finner du koden her.

Du vil altså ikke finne vekkerklokka i butikkhyllene med mindre noen der ute ser potensialet i ideen og setter i gang å produsere.

Trykk her for flere rare vekkerklokker!

Se video:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer