Her er redningen mot varme laptoper

Redd millioner av sædceller fra en sikker død.

Her er redningen mot varme laptoper
Publisert

Forestill deg det følgende: Du setter deg ned i sofaen, tar fram laptopen og begynner å surfe på tilfeldige sider på nettet. Du koser deg med å ha hele verden i ditt favn, og alt er fryd og gammen.

Eller kanskje ikke. For mens du sitter der begynner laptopen å varmes opp. Gradene stiger, og vifta nekter å kjøle ned undersiden til overlevelig temperatur. Du manner deg opp og sier til deg selv at du ikke skal la litt varme ødelegge moroa. Du blir sittende, og der var det gjort. Gratulerer, du har nettopp drept milliontalls av sædceller.

Redder framtiden.

Så nå spør du oss: Hvor sansynlig var det scenarioet? Ikke så veldig, men det er i hvert fall denne grunnideen som har skapt den norske Portapad. Et oppblåsbart underlag som du skal ha i fanget under laptopen, slik at dine juveler holdes trygge og tempererte.

Det er jo nesten egoistisk å ikke ha en slik, ettersom det står så fint poengtert i pressemeldingen at dette er en oppfinnelse som redder vår norske framtid. Enkel logikk. Det hjelper ikke at den er tiltenkt å blant annet bli brukt på toalettet, hvor mesterhjernene bak produktet ofte leser nettaviser for å få tiden til å gå.

Men for å underbygge påstanden om at varme er en ond ting, er det bekreftet av både leger og TV-serier (Seinfeld) at for lite luft nedentil fører til ugunstig temperatur for dine små svømmere. Så hvis du er en av de som er urolige for slike ting får du skaffe deg en liten luftpute som Portapad. Er du imidlertid litt mer giddalaus eller kanskje bare har lyst på en enkel sterilitet, kan du fortsette å koke skrittet.

Prisen ligger på 129 kr, og kan kjøpes på deres hjemmeside.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer