Her er redningen mot varme laptoper

Redd millioner av sædceller fra en sikker død.

Her er redningen mot varme laptoper
Publisert

Forestill deg det følgende: Du setter deg ned i sofaen, tar fram laptopen og begynner å surfe på tilfeldige sider på nettet. Du koser deg med å ha hele verden i ditt favn, og alt er fryd og gammen.

Eller kanskje ikke. For mens du sitter der begynner laptopen å varmes opp. Gradene stiger, og vifta nekter å kjøle ned undersiden til overlevelig temperatur. Du manner deg opp og sier til deg selv at du ikke skal la litt varme ødelegge moroa. Du blir sittende, og der var det gjort. Gratulerer, du har nettopp drept milliontalls av sædceller.

Redder framtiden.

Så nå spør du oss: Hvor sansynlig var det scenarioet? Ikke så veldig, men det er i hvert fall denne grunnideen som har skapt den norske Portapad. Et oppblåsbart underlag som du skal ha i fanget under laptopen, slik at dine juveler holdes trygge og tempererte.

Det er jo nesten egoistisk å ikke ha en slik, ettersom det står så fint poengtert i pressemeldingen at dette er en oppfinnelse som redder vår norske framtid. Enkel logikk. Det hjelper ikke at den er tiltenkt å blant annet bli brukt på toalettet, hvor mesterhjernene bak produktet ofte leser nettaviser for å få tiden til å gå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer