Hi-tech blomsterpotte

Gjør deg like rustet som blomster-Finn.

Hi-tech blomsterpotte
Publisert

Dersom du er like lite velsignet med grønne fingrer som oss, opplever du muligens også det samme når det kommer til planter: Så snart de er kommet over dørstokken, begynner de sakte – men helt sikkert – å visne.

Etter eks antall dødsfall er du kanskje blitt like kald som tyskerbarten, og de visne bladene har sluttet helt å bevege deg. Så hva gjør du hvis du ikke er så heldig å dele slektsbånd med selveste blomster-Finn?

Hi-tech blomsterpotte.

Junyi Heo har designet en selvdreven potte som skal sørge for å ta seg av plantene dine. Faktisk så selvdreven at den også kan imponere med diverse ansiktsuttrykk.

Er planten din misfornøyd, vil den rekke ut tunga, er den fornøyd vil den smile, holder du på å ta livet av den, vil et stort dødningshode komme til syne i LCD-displayet.

Denne blomsterpotten vil med andre ord, og i dobbel forstand, gi nytt liv til plantene dine.

Proto.

Foreløpig er dette bare en protoutgave. Men kommer den i salg, noe vi håper den gjør med tanke på alle dødsfallene vi allerede har på samvittigheta, skal vi i alle fall anskaffe oss noen eksemplarer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer