Hjelp, jeg er spist!

Her er våtdrakten som kan skremme vannet av badegjestene.

Hjelp, jeg er spist!
Publisert

De er alle funksjonelle, de holder deg varm i vannet, og de beskytter deg mot koraller og andre skarpe greier. Men hvorfor skal alle våtdrakter se like ut, spør denne designeren seg.

Og det kan vi saktens si oss enige i. Litt variasjon i blått, grønt og rødt er jo fint, og dessuten blir du med slik dekor lettere å finne når du ligger og dupper i vannet etter å ha falt av surfebrettet eller vannskiene. Men fra det til dette?

Ikke bruk denne på stranda!

Det må i alle fall være rådet når det gjelder designeren Diddos heftigste våtdraktkreasjon. Han beskriver den slik:

"a wet suit which gives the illusion that the wearer has been attacked by a group of hungry sharks"

Haibitt-illusjonen er skummel nok på bilder, men om du vasser i land iført dette kostymet, kan du risikere å skremme hjerteinfarkt på de søte bestemødrene som sitter under parasollene.

Her er verdens farligste strender.

Nedenfor kan du se også de andre våtdraktene fra kolleksjonen som Diddo lover snart skal bli tilgjengelig i salg. Vi lar oss velvillig fascinere av både hvalhai-look og rustikk rust, men stiller oss også tvilende til om muskler-uten-hud-varianten vil skape gode og evige vennskap langs strandpromenadene ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.