Ikke for sofagriser

Helt ping-pong.

Foreløpig bare en prototyp, men det er lov å drømme. Foto: Marcel Koehler
Foreløpig bare en prototyp, men det er lov å drømme. Foto: Marcel Koehler Vis mer
Publisert

Vi har alle gjort det. På fritidsklubben, feriekolonien eller leirskolen.

Pingpong er avhengighetsskapende trim som passer for både gamliser og småttiser. Men selv om vi knapt kan sitte stille ved tanken, har vi tungt for å avse ett helt rom til spillbordet.

Heldigvis har en smart designer konstruert løsningen for deg som ikke har husrom med plass til biljardbord eller bowling.

Sjekk også denne lekre, plassbesparende døren

Ping-pong-døren

Mer genialt enn denne døren kan det knapt løses. Tobias Fränzel heter designeren, som har arbeidssted i Berlin. Han arbeider med design av funksjonelle og underholdende produkter, som også skal se bra ut og få folk til å interagere med hverandre. Alt dekkende for ping-pong-døren.

Ikke i salg

Men trenger vi å si det? Døren er dessverre foreløpig bare en prototype, så vi kan dermed verken oppgi utsalgssted, distributør eller pris.

- Jeg samarbeider med dørprodusenter og bordtennis-distributører for å få produktet på markedet så fort som mulig, sier Fränzel til DinSide.

Mer på Tobias Fränzels nettsider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer