Innbruddssikker laptop

Maskinen for deg med mange hemmeligheter.

Innbruddssikker laptop
Publisert

Har du mange hemmeligheter liggende på maskinen din? Går du rundt med maskinen under armen hele døgnet, i fall noen skulle slå kloa i hva du enn måtte ha å skjule?

Frykt ikke. IBM har nå skrudd sammen en laptop som vil få både mafiafolk og CIA til å puste lettet ut. Den nye laptopen er nemlig komplett umulig å bryte seg inn i uten at den i så fall må ødelegges først.

ID-lås.

For i det hele tatt å åpne PCen, må du legge fingeren over en id-leser. Maskinen er umulig å brette opp med feil finger, og skulle noen forsøke seg med brekkjern, vil all innmaten destrueres i samme øyeblikk som skjermen spretter opp.

Videre er maskinen utstyrt med to skjulte usb-porter som sitter gjemt bak et metallokk.

Ikke minst har den en innebygget skanner i tillegg til en innebygget makuleringsmaskin. Det siste kan sikkert komme veldig godt med hvis fremmede skulle komme plutselig på.

I slike uforutsette øyeblikk vil du nok også like designet på maskinen. De myke formene er konstruert nettopp for at den skal være behagelig å ta under armen idet du må løpe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer