Innbruddssikker laptop

Maskinen for deg med mange hemmeligheter.

Innbruddssikker laptop
Publisert

Har du mange hemmeligheter liggende på maskinen din? Går du rundt med maskinen under armen hele døgnet, i fall noen skulle slå kloa i hva du enn måtte ha å skjule?

Frykt ikke. IBM har nå skrudd sammen en laptop som vil få både mafiafolk og CIA til å puste lettet ut. Den nye laptopen er nemlig komplett umulig å bryte seg inn i uten at den i så fall må ødelegges først.

ID-lås.

For i det hele tatt å åpne PCen, må du legge fingeren over en id-leser. Maskinen er umulig å brette opp med feil finger, og skulle noen forsøke seg med brekkjern, vil all innmaten destrueres i samme øyeblikk som skjermen spretter opp.

Videre er maskinen utstyrt med to skjulte usb-porter som sitter gjemt bak et metallokk.

Ikke minst har den en innebygget skanner i tillegg til en innebygget makuleringsmaskin. Det siste kan sikkert komme veldig godt med hvis fremmede skulle komme plutselig på.

I slike uforutsette øyeblikk vil du nok også like designet på maskinen. De myke formene er konstruert nettopp for at den skal være behagelig å ta under armen idet du må løpe.

Konsept.

Foreløpig er laptopen fra IBM kun et konsept, og det finnes ikke så mange andre spesifikasjoner å oppdrive.

Men sikkert er det i alle fall at dette er en PC for dem som virkelig har ugler i mosen, og om det skulle være noen tvil:

Nei, vi oppfordrer ingen til å kjøpe.

Kilde: ubergizmo.com og coroflot.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer