Interaktiv moro

De holder deg innenfor fellesskapet.

Interaktiv moro
Publisert

Er det noe teknologien har fått oss til å sette høyt, må det være vår egen tilgjengelighet. E-posten sjekkes tjue ganger i timen, MSN-ikonet har fast status pålogget nederst i høyre hjørnet og kanskje har vi også Skype.

Vi er pålogget den digitale offentlighet døgnet rundt og vi løper som en hund i løpestreng mellom PC og andre daglige beskjeftigelser; det kunne jo være det var kommet en ny e-post eller at det skulle ligge en melding å blinke.

Er du lei av å stadig sjekke status?

Da vil du nok komme til å like figurene inspirert av de kjente MSN-ikonene.

Produsenten Stysen har nemlig designet det som må være noe av det mest slående ekstrautstyret vi kan koble til maskinen vår, i alle fall når det kommer til interaktivitet med andre.

Hamrer løs.

Ikonene er utstyrt med en rekke ulike meldinger som er synkronisert med datamaskinen din. Skulle for eksempel en e-post komme seilende inn, vil figurene dundre hammeren hardt i hodet og fortelle deg akkurat det: You got mail!

Det samme vil den gjøre om du får en melding via MSN eller Skype. Den vil fortelle deg nøyaktig det som skjer, og du kan la den hamre i bakgrunnen mens du nyter film eller er opptatt med andre ting. Du slipper den stadige bevegelsen i retning datamaskinen, bare for å sjekke.

Personifiser kontaktlista.

Det morsomste av alt er kanskje funksjonen for å personifisere kontaktlista i MSN. Her kan du nemlig utstyre hver enkelt kontakt med en egen MP3-låt. Er det kjæresten du nylig dumpa som sender deg melding, kan du for eksempel la figuren spille av Love hurts, er det den partyglade venninna kan du jo installere henne med en diskolåt.

You name it. Disse figurene vil uten tvil sette farge på skrivebordet ditt, men det spørs om hamringa vil høste applaudering i åpne landskap. Da kan du nok være sikker på at en oppsigelse vil være like rundt hjørnet.

Sjekk ut denne videoen:

Kilde: ubergizmo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer