Interaktiv moro

De holder deg innenfor fellesskapet.

Interaktiv moro
Publisert

Er det noe teknologien har fått oss til å sette høyt, må det være vår egen tilgjengelighet. E-posten sjekkes tjue ganger i timen, MSN-ikonet har fast status pålogget nederst i høyre hjørnet og kanskje har vi også Skype.

Vi er pålogget den digitale offentlighet døgnet rundt og vi løper som en hund i løpestreng mellom PC og andre daglige beskjeftigelser; det kunne jo være det var kommet en ny e-post eller at det skulle ligge en melding å blinke.

Er du lei av å stadig sjekke status?

Da vil du nok komme til å like figurene inspirert av de kjente MSN-ikonene.

Produsenten Stysen har nemlig designet det som må være noe av det mest slående ekstrautstyret vi kan koble til maskinen vår, i alle fall når det kommer til interaktivitet med andre.

Hamrer løs.

Ikonene er utstyrt med en rekke ulike meldinger som er synkronisert med datamaskinen din. Skulle for eksempel en e-post komme seilende inn, vil figurene dundre hammeren hardt i hodet og fortelle deg akkurat det: You got mail!

Det samme vil den gjøre om du får en melding via MSN eller Skype. Den vil fortelle deg nøyaktig det som skjer, og du kan la den hamre i bakgrunnen mens du nyter film eller er opptatt med andre ting. Du slipper den stadige bevegelsen i retning datamaskinen, bare for å sjekke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer