iPhone OS 3.0: Her er nyhetene

Mobilnerder over hele verden er våte i øynene akkurat nå.

iPhone OS 3.0: Her er nyhetene
Publisert

Den store softwareoppdateringen til iPhone skal komme i juni, og vil være gratis for alle med iPhone3G. Den vil også fungere på iPhone 1 og iPod Touch, men har du iPod-versjonen må du betale rundt 70 kroner. Det vil det antagelig være verdt, for etter å ha fått presentert innholdet i oppdateringen er det bare å glede seg.

Les også: Telenorkunder får iPhone på fredag!

Merk deg at det altså ikke er snakk om en ny iPhone, det er kun operativsystemet som har gjennomgått en kraftig forfining. Selv har vi naturligvis vår egen ønskeliste, og spesielt er det MMS-funksjon, videresending av SMS, klipp og lim, Flash-støtte og video-opptak som frister.

Nu vel:

Vi er altså like spente som deg, og her er hovedpunktene:

JA: Klipp og lim kommer!

Denne sto høyt på vår egen ønskeliste og fungerer slik: Dobbelt-tapp på displayet og Cut,Copy,Paste kommer opp. Deretter velger du riktig alternativ og klikker det inn der du vil ha det. Funksjonen skal også fungere på mye tekst, og mellom de ulike applikasjonene, inkludert websidene du surfer på.

Hvis du ombestemmer deg er det forøvrig morsomt å annulere klipp & lim-funksjonen: Det gjøres ganske enkelt ved å riste på mobilen:-)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer