iPosture retter deg opp

Gir slappfisker stil.

iPosture retter deg opp
Publisert

Du har sikkert hørt det før: Rett deg opp! Formaningen fra mødre er nærmest som et mantra å regne. Og kanskje har du allerede tilbakelagt flere kilometer med et stort atlas på hodet på jakt etter den gode holdning, uten at du ennå har lyktes nevneverdig.

Ser vi bort fra de rent estetiske grunner til hvorfor den rette stilen bør etterstrebes, så er det det jo tross alt også bra for helsa di. Faktisk kan en god holdning være det lille som skal til for å holde deg unna kiropraktorens knyttnever. Men hvordan få det til?

Elektrisk brikke.

iPosture har nå laget en brikke som gjør at du kan vinke farvel til atlaset. I stedet kan du feste denne brikken direkte på huden, i bh-stroppene eller henge den på halskjedet. Og den vil sørge for at du vil gjøre alt du kan for holde deg rett.

For skulle du krumme deg flere grader i feil retning vil den lille brikken gi deg et støt i form av vibrering, og, forhåpentligvis, bidra til at du gjenoppretter tinnsoldat-fasongen.

Noen som vet om kronprisen har kjøpt bursdagsgave til fruen ennå? Mette Marit har jo tross alt bursdag i dag og hun ville nok ha elsket denne.

Prisen skal være rundt 500 kroner, den er ikke i salg riktig ennå, men vil du være den første til å vite når den er lansert kan du legge igjen navnet ditt her.

Kilde: ubergizmo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer