Iskaldt Think-konsept

Beltehjul? Ja, du bor jo tross alt i Norge.

Iskaldt Think-konsept
Publisert

De norske el-bil-entusiastene hos Think har utrolig nok holdt det gående i en årrekke, selv om de har servert den ene krisemeldingen etter den andre.

Den norske designeren Anders Gloslie har nok fått med seg nettopp det, for han har levert et designkonsept til Think som er så radikalt at det bare kunne blitt til i krisetider.

Kjølig

Th!nk Frost følger den litt spesielle språknormen til Think med et utropstegn i navnet istedenfor "i", men der er det også slutt på likheten. De de fire beltehjulene er alt annet enn konvensjonelle.

Utseendet til det kjølige designet skal være inspirert av det arktiske klimaet her til lands, noe som underspiller at vi i Oslo i fjor hadde lange perioder med 30 grader og steikende sol, men bilen burde være fantastisk til - og er da også ment for - områder hvor ikke engang brøytebiler tør sette sin plog.

Isbiter

De asymmetriske karosserlinjene er naturlig nok en idé hentet fra isformasjoner, noe som også forklarer de kunstige "sprekkene" som er bakt inn i designet, og som dessuten gjør at bilen vil anta nye former alt etter hvilken vinkel den betraktes fra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer