Kan gi deg flere venner

Nettstedet W-41 lanserer skjorter som linker direkte til nettprofilen din.

Kan gi deg flere venner
Publisert

Synes du det er vanskelig å skille real life fra alle de ulike nettsamfunnene du er inkludert i? Hvor er du egentlig mest sosial – på nettet, eller i virkeligheten? Og hva er egentlig virkelighet?

Sånn kunne vi ha fortsatt. Bølgen av nye nettsamfunn har visket ut skillet mellom RL og online, og denne nettsiden forsøker muligens å forene disse to.

Bli evig tilgjengelig.

Fra nettstedet w-41.com kan du nå få kjøpt skjorter og gensere med logo som linker direkte til din egen hjemmeside eller profil på nettet.

Hver logo er helt unik, og hvis noen ser deg og får lyst å legge deg til i for eksempel Facebook-profilen sin, så kan de bruke mobilen for å ta bilde av logoen din.

Logoen lastes videre opp ved hjelp av en egen tjeneste på w-41.com, der de vil kunne finne direkte link til hjemmesiden, nettprofilen eller bloggen din.

Lang vei å gå.

Ideen krever at de fleste går rundt i denne type online-skjorter, samt at de har registrert seg på w-41, i tillegg til at de må ha lastet ned en spesiell applikasjon på mobiltelefonen.

Skal dette fungere optimalt, må altså alle gå rundt med plagg fra w-41. Om dét skjer, får tiden vise ...

På dater'n?

Ideen åpner i alle fall opp for en hel ny arena. Kanskje kan det endelig bli slutt på folk som lurer seg bak vakre profiler på tjenester som for eksempel Finn en venn.

Blir dette en suksess, kan du i stedet ta deg en tur på nærmeste kafé og knipse i vei ...

De interaktive skjortene koster 35 pund (ca 370 kroner).

Kilde: coolest-gadgets.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer