Kan gi deg flere venner

Nettstedet W-41 lanserer skjorter som linker direkte til nettprofilen din.

Kan gi deg flere venner
Publisert

Synes du det er vanskelig å skille real life fra alle de ulike nettsamfunnene du er inkludert i? Hvor er du egentlig mest sosial – på nettet, eller i virkeligheten? Og hva er egentlig virkelighet?

Sånn kunne vi ha fortsatt. Bølgen av nye nettsamfunn har visket ut skillet mellom RL og online, og denne nettsiden forsøker muligens å forene disse to.

Bli evig tilgjengelig.

Fra nettstedet w-41.com kan du nå få kjøpt skjorter og gensere med logo som linker direkte til din egen hjemmeside eller profil på nettet.

Hver logo er helt unik, og hvis noen ser deg og får lyst å legge deg til i for eksempel Facebook-profilen sin, så kan de bruke mobilen for å ta bilde av logoen din.

Logoen lastes videre opp ved hjelp av en egen tjeneste på w-41.com, der de vil kunne finne direkte link til hjemmesiden, nettprofilen eller bloggen din.

Lang vei å gå.

Ideen krever at de fleste går rundt i denne type online-skjorter, samt at de har registrert seg på w-41, i tillegg til at de må ha lastet ned en spesiell applikasjon på mobiltelefonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer