Kan vi stole på denne?

Ergonomi er best når andre gjør det for deg.

Kan vi stole på denne?
Publisert

Gjør det vondt akkurat nå? Kjenner du det i lilletåta når du klikker på musa? Svir det i panna når du retter opp ryggen? Da lider du av en ergonomikrise.

The Smartchair Biofeedback Computer Chair har et navn som gir deg belastningsskader når du skriver det på PCen, men den skal lindre mer enn den skader.

Gjør det sjæl også.

Stolen holder orden på muskelbevegelsene dine fordi du ikke gjør det, og merker spenninger og knuter i muskulaturen, før den justerer seg i henhold til områdene hvor du har det vondest.

Den har dusinvis med sensorer montert på strategiske steder (nei, sannsynligvis ikke der), og kan løfte og senke springfjærene i setet, nakke- og ryggstøtten når sensorene bestemmer at det er nødvendig.

Designer Jian Guan har også lagt inn manuell styring av funksjonene via en trykkfølsom skjerm, men for at denne stolen skal gå fra prototype til masseprodusert virkelighet er Guan nødt til å få rompa si opp av Biofeedbacken og ringe noen investorerer.

Kilde: Dvice.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer