Karusellsofa

Hvis du virkelig vil bli svimmel.

Karusellsofa
Publisert

Vent litt. Jeg må bare samle meg litt. Jeg har sett to sekunder for lenge på dette bildet og er nå ute av stand til å skrive, da jeg er både svimmel og uvel. Fra hvor kom de to ekstra tastaturene?

Som du kanskje allerede har lagt merke til: Stirrer du lenge nok på dette bildet vil du oppdage at alle sirklene begynner å snurre rundt, før du selv blir kastet på en enda kraftigere snurr. The Hypnose Sofa vil nok aldri få problemer med å leve opp til navnet sitt. At denne sofaen kan framkalle det ene hypnotiske øyeblikket etter det andre, tviler vi virkelig ikke et sekund på.

Uvel.

At sofaen vil sette fart på fyllenervene dagen derpå, tviler vi heller ikke på. Den vil trolig komme til å fungere som den rene katalysator, og det siste som vil skje er at det fortsetter å snurre i den røde bøtta som det plutselig ble fire av.

Og hvis du en gang for alle ønsker å skremme vekk venner du misliker på grunn av deres sarte nerver, vil nok sofaen mestre det også. Kanskje går de bjeffende ut igjen.

I det hele tatt.

Hvis du ønsker å bli sittende i en eller annen psykotisk tilstand, der optiske illusjoner vil bli like illusorisk som drømmen om et friskt sinn:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer