Kle på deg høyttaleren

Sekken som lar deg glede, eventuelt plage vettet av andre.

Kle på deg høyttaleren
Publisert

Når det kommer til bærbare lydløsninger er mange opptatt av at lyden ikke skal nå ut til stakkarene rundt. Men langt fra alle er like omtenksomme.

Enkelte synes rett og slett det er stas å dele musikken sin. Og reiser du kollektivt har du garantert vært utsatt for dårlige mobilhøytalere på full skurring, samtidig som de eldre damene knyter hodeskjerfet strammere og strammere rundt ørene.

Noen ungdommer gjør nær sagt hva som helst for å gjøre seg selv synlig, samme hvilket fortegn oppmerksomheten skulle ha.

Rebbo II vil derfor være perfekt for denne målgruppa. Den er nemlig utstyrt med integrerte høytalere som vil få lydbølgene til å spre seg mye mer effektivt enn det noen mobil kan klare.

Ifølge produsenten skal sekken også ha stor nok plass til å kunne romme en six-pack, en sammenligning som strengt tatt bekrefter hvilken målgruppe den er myntet på.

Vel. Foreløpig er Rebbo II bare en prototype. Noe eldre damer på trikken sikkert vil prise seg lykkelig over.

Kilde: designzen

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer