Knøttliten projektor

Det er knyttet stor spenning til den mikroskopiske enheten, som snart vises fram på en mobilmesse i Spania.

Knøttliten projektor
Publisert

Selskapet Explay er kjent for å være verdens største når det kommer til å produsere verdens minste projektorer til mobilenheter.

Og på verdens største mobilutstilling, Mobile World Congress, som holdes i Barcelona fra 16 februar til 18 februar, skal de imponere med sin nye mikroskopiske projektor, Colibri.

Stor og god oppløsning.

Den lille enheten skal ikke være større enn fem kubikkcentimeter i volum. Og den skal blant annet være i stand til å vise et 70 tommers stort bilde i VGA, WVGA eller SVGA oppløsning. Bilder fra 7 til 70-tommer skal kunne vises fra 20 til 200 cm avstand.

Flere spesifikasjoner vil høyst sannsynlig bli avslørt på Mobile World Congress.

Ifølge kilder er selskapet kjent for å produsere den høyeste oppløsningen for en enhet i forhold til sin størrelse.

Yppelig for bedrifter.

Colibri mikro-projektoren kan vise et stort utvalg av farger og kan brukes til framvise multimediainnhold på både flate og buede flater.

Dette vil definitivt være et positivt skritt mot mer effektive projektorer innebygd i mobiltelefoner, og det er knyttet stor spenning til lanseringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer