Krystallklart fra Paris

Liker du rosa, har masse penger og mye fritid, så er denne nye chopper-motorsykkelen for deg. Den er likevel kanskje mest for Paris Hilton.

Krystallklart fra Paris
Publisert

Hvis du behøver litt ekstra oppmerksomhet rundt en produktlansering, har du to valg: Del ut gratis drikke til journalistene slik at de mister sin kritiske sans, eller gi Paris Hilton ti minutter til å velte seg over det aktuelle produktet til journalistene mister sin kritiske sans.

Beverly Hills Choppers valgte det siste, da de lanserte sin svært dyre, svært eksklusive og svært rosa jentemotorsykkel.

Krystallklart.

Chopperen er dekket med intet mindre enn 100.000 Swarovski-krystaller — alle vet at 50.000 ikke duger i 2006 — og koster 250.000 amerikanske dollar, eller rundt 1.7 millioner norske kroner.

Krystallene dekker blant annet hele bensintanken, og Paris Hilton har etter mye grining, trygling og trusler (antar vi) fått produsenten til å brodere inn «Paris» på toppen.

Klar for iPod.

Motorsykkelen har naturligvis tilkoblingsstasjon for iPod - snart er det bare brødristeren din som ikke har det - et GPS navigasjonssystem som sier that's hot med Paris' stemme når det aktiveres, og bensinlokk som fungerer som speil når det er løst. Vi tuller ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer