LG HR500: Den nye drømmespilleren

Hvis ryktene stemmer blir dette en storselger.

LG HR500: Den nye drømmespilleren
Publisert

Det er ille nok å måtte ha mange ulike bokser i stua, og det blir heller ikke bedre av at du ofte tvinges til å bruke komponenter som ikke er så gode som du skulle ønske.

Spesielt HD-PVR boksene som enkelte innholdsleverandører tilbyr faller i sistnevnte kategori, og Canal Digitals versjon er et eksempel: Den har riktignok bra bilde og lydkvalitet, men den støyer og er heller ikke blant de mest brukervennlige.

LGs siste kreasjon kan imidlertid løse problemet.

Alt om TV og hjemmekino fra DinSide finner du her

LG HR 500 - kan alt

For ut fra spesifikasjonene er dette noe ingen av konkurrentene klarer å tilby, hør bare her:

  • Blu-ray spiller, som selvsagt også spiller av CD-plater og DVD-filmer
  • 250 GB harddisk
  • Innebygget TV-tuner for digitale TV-sendinger. Det er like godt doble tunere her. Ergo kan du se på en kanal og ta opp fra en annen, samt pause sendingen slik du gjør på standard PVR.
  • Takler svært mange formater, inkludert MKV og DivX Ultra.
  • Spilleren kan også spille av musikk, bilde og videofiler via USB-inngangen (som i tillegg til minnepenner også skal takle eksterne hardisker).
  • Spilleren er også DLNA-kompatibel og har trådløst nettverk som lar deg overføre medieinnhold uten kabel fra PC-ene i nettverket ditt.
Ut i fra denne smørbrødlisten er det bare å konstatere at dette ser svært lovende ut, og selv om prisen ikke er fastsatt, har denne spilleren potensiale til å bli en salgssuksess. Det viktigste spørsmålet for oss nordmenn er imidlertid:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.