Lommeformat

Volker Mobile er av den oppfatning at du bør ha med deg en bil når du kjører buss.

Lommeformat
Publisert

Hvis det tyter sedler ut av hodeputa di hver morgen har du et problem: Tony Soprano dukker opp om fire minutter for å hente sin del av kaka, og han er i dårlig humør.

Enten det eller så er du så stinkende rik at det er du som reiser rundt og samler inn penger, slik at du kan bruke dem på tyske Volkner Mobiles vanvittige nye luksusbuss.

Kjempeprestasjon.

Dette storslåtte prosjektet, som foreløpig går under navnet Performance, blir i disse dager vist fram på den internasjonale camping-messa i Dusseldorf, Tyskland, og du kan svelge en spiseskje Plumbo på at den vekker oppmerksomhet.

Mellom for- og bakakselen har Volkner installert et oppbevaringsrom for en bil, slik at du kan ta med deg en BMW Z4 eller Mercedes SLK når du legger ut på Europa-turné med kjellerbandet ditt, The Good The Bad And The Really Ugly.

Fem meter.

Plattformen har plass til en bil med opp til fem meters lengde, og automatikk gjør at den glir ut som en CD-plate når du ber om det.

Prisen på Performance er foreløpig like ukjent som Osbourne-datteren som ikke ville være med i realityserien, men vi vet alle at det kommer til å svi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer