Med iShoes blir fotgjengeri gøy igjen

Liten motor kan bety stor lykke - hvis du tør.

Med iShoes blir fotgjengeri gøy igjen
Publisert

Å være fotgjenger i deler av Oslo er omtrent like behagelig som å bli stappet gjennom et knappenullshode, og omtrent like morsomt som en rotfylling uten bedøvelse.

Hvis det finnes noen gram rettferdighet igjen i verden vil iShoes gjøre det morsomt igjen.

Ingen racer.

Ok, kanskje har det aldri vært morsomt, men hvis ikke iShoes gjør fotgjengeri festlig for deg, vil menneskene rundt deg helt sikkert synes det er morsomt - fordi du ser dum ut.

De motoriserte, elektriske skoene kan oppnå hastigheter på opptil 24 kilometer i timen, og selv om drosjene fortsatt banker deg i hvert eneste kryss, vil du banke alle de andre fotgjengerne.

iShoes passer alle mannebein som takler størrelser mellom 38.5 og 44, og kvinneføtter mellom 37.5 og 10.

Tyngre enn joggesko.

Skoene er designet og produsert av amerikaneren Ilya Kaganovich og hans bror, romfartsingeniøren Boris. Ilya kom opp med idéen da han beveget seg rundt i New York, noe som kan være en utfordring for selv de mest veltrente av oss (kremt).

Hver iShoe har to motorer, og veier 7.2 kilo. Snubler du her, så snubler du skikkelig, selv om de fire tommer store hjulene og den håndholdte bremsa visst nok skal gjøre framkommeligheten ganske stabil. Hjelm og knebeskyttere bør uansett være en nødvendighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer