Micropod

Det er uvisst om Apple har begynt å skjelve i buksene, men dette skal altså være MP3-spilleren Bill Gates kaster i ansiktet på Steve Jobs.

Micropod
Publisert

Overalt hvor det finnes teknologi-utviklere, finnes det utro tjenere - og sjansen for at noen plaprer før det skal plapres øker proporsjonalt med antall ansatte i selskapet.

Når selskapet heter Microsoft, skal det godt gjøres å skalke lukene helt.

Speaking the truth.

Nå hevder i hovedsak troverdige Engadget at de har mottatt bilder fra en Microsoft-ansatt som er involvert i utviklingen av den mye omtalte iPod-dreperen.

Bildene skal vise ett av flere utkast til det endelige produktet, eller det endelige utkastet - alt etter hvem du tror.

Znedig navn.

Ifølge Gizmodo blir navnet på MP3-spilleren ikke Argo, slik de første spekulasjonene tydet på, men «Zune». Hvor vidt det blir stående gjenstår å se, men navnet inneholder i det minste en «z», som er bokstaven å bruke hvis du vil være først med det siste.

Gizmodo hevder i samme saken at det ikke finnes spor av gaming-funksjoner i meny-hierarkiet, noe som slår beina under tidligere teorier om at Microsoft ville forsøke å integrere spillteknologi i spilleren.

Widescreen.

Skjermen ser fabelaktig ut, og hvis en vrir spilleren 90 grader vil en etter alt å dømme kunne vise video i 16:9-format. Spilleren skal i tillegg til den hvite utgaven også produseres i andre farger, først og fremst svart og brunt(!).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer