Midt i trafikken

Lukeparkering kan få hvem som helst til å kaldsvette. Ok, ikke meg, kanskje, men alle andre.

Midt i trafikken
Publisert

Å ta lappen er, tross alt, en smal sak for de fleste. Men når det blir virkelig smalt, og du skal parkere mellom en Saab til 700 000 og en Audi til 600 000 fordi du bare har denne ene sjansen til å få stukket innom H&M-salget, så finner du plutselig ut at det kanskje likevel ikke var noen grunn til å være lettet over at du slapp lukeparkering under kjøreopplæringen.

Luker ut lukeparkering.

Fem avgangsstudenter ved avdeling for mekaniske ingeniørfag ved Universitetet i Toledo i Ohio, USA, har sørget for at det en vakker dag vil bli slutt på angsten, panikken og selvmordstankene hver gang en luke åpner seg.

De har laget en innretning som festes til understellet på bilen, og som gjør at du kan gjøre fronten skrått inn i luka først, før den hydrauliske konstruksjonen flytter resten av bilen sidelengs inn i luka.

Trykk på videoen under for å se en demonstrasjon av prototypen.

Det litt fårete collegestudentfliret på slutten av videoen fikk oss nesten til å tro at dette bare er et engangsstunt, men så slo det oss at studenter aldri ville brukt så mye tid på noe som tross alt kan bli nyttig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer