Én frustrasjon mindre?

Syltetøy-glass for Rimi-mennesker.

Én frustrasjon mindre?
Publisert

Tannkremtuben har fra første dag bydd på store utfordringer for alle de som ikke orker tanken på at noe, om det så bare er en milliliter, ligger igjen DER INNE, en milliliter som du har betalt for, men ikke fått brukt. O' store urettferdighet, hvorfor denne straffen?

Dette syltetøy og, for eksempel, peanøttsmør-glasset tilbyr en potensiell løsning for et tilsvarende dilemma, som ofte rammer frokost- og kveldsmaten.

Rest(p)lager.

For hvordan får du egentlig ut den siste resten med peanøttsmør, den som ligger helt nederst, og som du av og til fristes å dra ut med støvsuger?

Ved å snu peanøttsmøret på hodet, selvfølgelig. Designer Sherwood Forlee har laget den dobbeltsidige lokkløsningen, som burde vært laget for lenge siden. Den heter Easy PB&J, der vi tipper "PB" står for "peanut butter", mens "J" står for "jelly".

Først heller du peanøttsmøret over på glasset, så kan du simpelthen bare snu det når det nærmer seg tomt. Skru opp lokket i feil ende, inn med kniven, og ut kommer siste rest. Englesang!

Eller?

Kritisk.

For det første: Vil ikke prosessen med å gå fra peanøttsmør- eller sjokadeboks til denne krukka fortsatt være ganske omstendelig?

For det andre: Vil ikke for eksempel syltetøyet som lå nederst forsvinne ned igjen til andre siden av glasset når du snur det?

Det er det faktum at vi kan stille slike intrikate og kritiske spørsmål som gjør oss stolte over å være journalister.

Kilde: Dvice.com

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer