Ny ebok-leser på vei?

Amazon Kindle lar deg ta med deg hele bokhylla i lomma.

Ny ebok-leser på vei?
Publisert

I følge engadget skal amazon stå på trappene med en egen ebok-leser. Nok en gang er det USAs teletilsyn FCC som har prestert å lekke informasjon om det kommende prosjektet.

På bildet over har du det som vistnok skal være Amazon Kindle. E-bokleseren er utstyrt med en skjerm på hele 6-tommer og oppløsning på 800 x 600 punkter. Dette burde gjøre den ekstremt behagelig å lese store mengder tekst på.

Elektronisk blekk?

Skjermteknologien er sannsynligvis av typen e-ink, som går ut på at enheten kun bruker strøm når du blar fra en side til en annen. I tillegg skal det ikke by på problemer å lese på skjermen selv i sterkt sollys.

Annet snadder vi kan forvente oss (dersom det viser seg at ryktene stemmer), er blant annet et innebygd minne på 256 MB, et skrollehjul som lar deg bla raskt nedover sidene, en mini USB-port, inngang til hodetelefoner og støtte for SD-minnekort.

Dimensjonene på e-bokleseren skal være 134,5 x 190 x 18 millimeter og vekten 289 gram.

Du kan overføre e-bøker til og fra enheten ved hjelp av USB 2.0. En EVDO/CDMA-forbindelse er også på plass, noe som åpner for at du kan laste ned bøker over nettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer