Ny laptop skiller seg ut

Tenk deg at du kan surfe med iPhonen via en laptop. Dét er ideen bak OLO ...

Ny laptop skiller seg ut
Publisert

Hva får du om du kombinerer en laptop med en iPhone? Jo, du får en OLO laptop. En bærbar PC som fungerer som en slags dockstasjon for iPhonen.

Foreløpig er ideen bare et konsept, men ideen har allerede rukket å tenne mange ihuga iPhone-fans der ute. En fusjonering av to av de mest populære trådløse gadgetene på markedet – det må jo bli som et elektrisk fyrverkeri å regne?

Skiller seg ut.

Nye laptoper produseres på løpende bånd, utfordringen er som kjent å skape noe helt nytt. De laptopene som skiller seg ut i dag, er gjerne utstyrt med en trykkfølsom skjerm og kjører på Windows CE i stedet for XP.

Men med den nye OLO-laptopen bringes teknologien et stort skritt videre. Den fungerer som dockstasjon for iPhonen, og den trykkfølsomme skjermen på mobilen skal videre fungere som styreplate for den bærbare PC-en.

Smart hjerne.

iPhonen er på mange måter mer en datamaskin enn hva vi forbinder med en mobil. Den lar deg enkelt navigere på nettet, og ikke minst lar den deg laste ned et hav av tilleggsapplikasjoner.

Det er også derfor at mange sikkert vil glede seg over en iPhone-styrt laptop, det vil gjøre det mye enklere å skrive e-post og surfe på Internett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer